Nagelklippare 712

23 kr

I lager

Klassisk design i rostfritt stål

Vår nagelklippare har en tidlös och klassisk design, tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Detta garanterar att den är hållbar och håller länge, och den är ett pålitligt verktyg för din nagelvård.

Överlägset grepp med räfflad yta

För att säkerställa ett bättre och mer säkert grepp är vår nagelklippare utrustad med en räfflad yta. Denna räfflade yta ger dig extra kontroll och stabilitet när du klipper dina naglar, vilket gör nagelvården enklare och mer exakt.

Vår klassiska nagelklippare i rostfritt stål är den perfekta följeslagaren för att hålla dina naglar snygga och välskötta.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008375