Massagehandske Intense Beauty Care

Det ursprungliga priset var: 61 kr.Det nuvarande priset är: 49 kr.

I lager

Beskrivning

Fastare hud och celluliterkontroll

Vår massagehandske är utformad för att skrubba huden på djupet, vilket hjälper till att förbättra hudens fasthet och bidra till att minska synligheten av celluliter. Genom att använda denna handske regelbundet kan du uppleva en mjukare och jämnare hud.

Effektiva användarinstruktioner för optimala resultat

För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi att du masserar med cirkulära rörelser och arbetar dig uppåt längs kroppen. Undvik att använda handsken i ansiktet eller på irriterad och skadad hud. Innan första användningen, skölj handsken noggrant, och efter varje användning för att hålla den ren och fräsch.

Enkel rengöring med maskintvätt vid 60⁰C

Vi har gjort det enkelt att ta hand om din massagehandske. Den kan enkelt maskintvättas vid 60⁰C för att säkerställa att den alltid är ren och redo för användning. Detta gör det mycket enkelt att integrera den i din skönhetsrutin.

Vår massagehandske med djup skrubbning är det perfekta verktyget för att förbättra hudens fasthet och minska celluliter. Följ våra användarinstruktioner för optimala resultat och njut av en enklare rengöring med maskintvätt vid 60⁰C.

Artikelnr: MX-0008388

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.