Konjakssvamp Beauty Care

Det ursprungliga priset var: 49 kr.Det nuvarande priset är: 39 kr.

I lager

Beskrivning

Djup rengöring och mild exfoliering med 100 % naturlig konjaksvamp

Vår konjaksvamp är tillverkad av 100 % naturliga konjakfiber och erbjuder en skonsam men djup rengöring och exfoliering för huden. Den hjälper till att avlägsna döda hudceller, orenheter och smuts från huden, vilket resulterar i en klarare och mer strålande hud.

Passar alla hudtyper, även de mest känsliga

En av de stora fördelarna med konjaksvampen är dess mångsidighet. Den passar alla hudtyper, inklusive de mest känsliga och problematiska. Du kan använda den dagligen som en del av din hudvårdsrutin för att hålla din hud ren och frisk.

Enkel användning och underhåll med praktiskt snöre

För att använda konjaksvampen, blöt den med vatten och tillsätt eventuellt lite ansiktsrengöring om så önskas. Massera ansiktet med svampen i försiktiga cirkulära rörelser. Efter användning, skölj svampen i varmt vatten och häng den upp i snöret för att torka. Ersätt svampen efter 2-3 månader för bästa resultat.

Ge din hud den omsorg den förtjänar med vår 100 % naturliga konjaksvamp. Den erbjuder en skonsam men effektiv rengöring och exfoliering för alla hudtyper och är enkel att använda och underhålla.

Artikelnr: MX-0008397

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.