Hårsax Herr 728

89 kr

I lager

Precisionsskär i japanskt rostfritt stål

Vår hårsax är tillverkad med precisionsskär i högkvalitativt japanskt rostfritt stål. Detta garanterar att saxen är skarp och exakt i sitt arbete, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för precisionsklippning och hårstyling. Den smala och lätta designen ger dig full kontroll över ditt arbete och låter dig skapa fantastiska frisyrer.

Bekväm användning med inbyggt fingerstöd

För att göra användningen ännu enklare är vår sax utrustad med ett inbyggt fingerstöd. Detta fingerstöd ger dig en bekväm och stabil grepp om saxen och minskar trötthet i handen under längre klippsessioner. Du kan lita på att vår sax kommer att leverera professionella resultat varje gång du använder den.

Vår hårsax i japanskt rostfritt stål är det ultimata verktyget för alla som värdesätter precision och kvalitet i sin hårstylingrutin.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008377