Muslin filt Bow collection

Det ursprungliga priset var: 299 kr.Det nuvarande priset är: 179 kr.

I lager

En mjuk filt i muslin tyg från Bjällra Couture

Mjuk muslin filt till din bebis
Bjällra Coutures muslin filt i fint mönster är tillverkad i lätt och luftig bomull , tyget är noga utvalt med omsorg där vi bara nöjer oss med det bästa för din bebis. Denna mjuka filt kan tas med överallt, är lätt att packa med på resan då den knappt tar något utrymme. Den mjuka muslin filten är perfekt för att svepa runt din bebis i till läggning eller efter badet. Varför inte ta med på utflykten när du ammar. Ja, användningsområdet har egentligen inga gränser. Denna filt kommer länge vara med på ditt barns resa som den där speciella favorit snuttefilten man inte kan vara utan en sekund. En filt som skänker trygghet helt enkelt!

En filt som inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem
Med en babyfilt som är av hög kvalité och av Oeko-Tex® certifierat material som är en världsomspännande hälsomärkning för textila produkter så garanterar den att den inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem. Du tar hand om ditt barn och jorden genom att tänka på vår gemensamma framtid. Det är nu vi tillsammans behöver ta ansvar för vår planets framtid., genom att ta hand om barnen och köpa produkter som babyfilt utan miljöskadliga färgämnen.

Varför ska du köpa Bjällra Coutures muslin filt?

– Oeko-Tex® certifierat material
– Material: Mjuk 100% bomull
– Mått: 120*120 cm
– Tvättråd: 40 grader maskintvätt
– En filt med brett användningsområde
– Skänker trygghet till din bebis

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004306