Stay Put! Tallrik med Sugpropp Mint

86 kr

I lager

Beskrivning

Stay Put Suction Bowl – Den Stadiga Skålen för Självständiga Ätare

Med Stay Put Suction Bowl blir måltiderna enklare och roligare för ditt barn som vill börja äta själv. Designad för att stanna där den placeras, tack vare en smart sugring på skålens botten, minimeras spill och olyckor. De höga kanterna och den specialdesignade botten ger stöd åt små händer som lär sig att använda bestick.

Denna mångsidiga skål är tillverkad av hållbart Polypropen (PP) med en sugring gjord av mjuk Termoplastisk elastomer (TPE), vilket inte bara garanterar greppet utan också säker interaktion för ditt barn.

Trygg och Standard Compliant

Suction Bowl är inte bara praktisk, utan också säker. Den är fullt ut i linje med standard EN 14372, vilket säkerställer att ditt barns matmiljö lever upp till de högsta säkerhetsstandarderna.

Perfekta tallriken för barn som vill lära sig äta själv! Stay put är en tålig tallrik som står stadigt på bordet med hjälp av en sugring. Tallrikens kanter är mjuka och säkra för barnet. Botten är i två nivåer, vilket gör det lättare för barnet att få upp maten på skeden. Tallriken tål maskindisk i övre korgen (upp till max 65°C). Sugkoppen ska dock ALLTID diskas för hand för att sugförmågan ska inte minska. Tallriken tål mikrovågsugn i låg temperatur (låt aldrig mat kokas). Sugkoppen tål inte mikrovågsugn.

Storlek: 18 x 16 x 6 cm

Tallrik: Polypropylene (PP)
Tål mikrovågsugn
Maskindisk

Sugring: Termoplastisk Elastomer (TPE)
Tål inte mikrovågsugn
Diskas för hand

Tallriken möter standard EN 14372 och är BPA-fri

Artikelnr: MX-0002849
Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.