10%

Flip-n-pour! Pulverbehållare

44 kr

Flip n pour – Praktisk Pulverdoserare

Flip-n-pour! Den smidiga Pulverbehållaren är den perfekta följeslagaren för den aktiva föräldern. Med sina tre separat doserade fack gör den förberedelsen inför varje måltid enkel. Oavsett om det är dags för en promenad i parken eller en sömlös måltidsberedning mitt i natten, gör denna pulverdoserare flask- och grötmåltider bekymmersfria.

Doseraren är idealisk för förvaring av frukostblandningar, snacks eller din babys favoritgrötpulver. Varje fack har en kapacitet på 90 ml, vilket ger precis lagom mängd för en måltid. Dess praktiska ’flip-n-pour’-design gör att du snabbt och prydligt häller ut innehållet utan spill.

Säker och BPA-fri

Pulverbehållaren är framställd av hållbart Polypropen (PP) och uppfyller standard SS-EN 71-3 för barnsäkerhet. Du kan vara trygg med vetskapen att pulverdoseraren är BPA-fri och säker för ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: