Skallra Virkad Val

Det ursprungliga priset var: 136 kr.Det nuvarande priset är: 109 kr.

I lager

Beskrivning

Charmig och greppvänlig virkad skallra

Upptäck den perfekta lekkamraten för de allra minsta – en söt och greppvänlig virkad skallra. Dess design är optimerad för små barnhänder, vilket gör det enkelt för ditt barn att utforska och leka med skallran. Med ett svagt och behagligt ljud vid skakning, erbjuder denna skallra en stimulerande upplevelse som inte överväldigar ditt barns sinnen.

Ekologisk och hållbar

Vår virkade skallra är tillverkad av 100% ekologisk bomull, vilket garanterar en säker och miljövänlig produkt fri från skadliga kemikalier. Fyllningen består av 100% PLA, ett biologiskt nedbrytbart material framställt av majsstärkelse, vilket bidrar till en hållbar framtid för vår planet.

Idealisk för de minsta

Denna skallra är utformad i lagom storlek för små händer att greppa och hålla i. Dess mjuka struktur och lättvikt gör den till en utmärkt första leksak för spädbarn, uppmuntrande till lek och utforskning från en tidig ålder.

Enkel att sköta om

Skötseln av denna virkade skallra är lika enkel som den är hållbar. Handtvätt rekommenderas för att bevara dess form och färger, vilket säkerställer att din skallra förblir en älskad del av barnets leksamling under lång tid framöver.

Miljövänliga material

Med användning av 100% ekologisk bomull och 100% PLA-fyllning gjord på majsstärkelse, visar vi att det går att förena lekfullhet med ansvar för miljön. Välj en leksak som står för både kvalitet och omsorg om vår jord.

Artikelnr: MX-0010944

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.