Mikrosnodd Kids 250 st

39 kr

I lager

Beskrivning

Mångsidiga mini-gummisnoddar för hårkonstnärer

Vårt 250-pack med tvåfärgade mini-gummisnoddar är en mångsidig verktygssats för hårkonstnärer och frisörer. Dessa snoddar är perfekta för att skapa miniflätor, svansar och andra avancerade håruppsättningar. Med 250 stycken i förpackningen har du tillräckligt med snoddar för att utforska och experimentera med en mängd olika stilar.

Diskreta och starka för avancerade uppsättningar

Vår tvåfärgade mini-gummisnoddar är utformade för att vara diskreta när de används i håruppsättningar. Deras små storlek och tvåfärgade design gör dem nästan osynliga i håret, vilket ger en snygg och polerad look. Trots sin diskreta natur är dessa snoddar starka nog att hålla även komplexa uppsättningar på plats.

Perfekta för vardag och speciella tillfällen

Oavsett om du vill skapa en sofistikerad vardagsfrisyr eller om du förbereder dig för en speciell händelse, är våra tvåfärgade mini-gummisnoddar det perfekta verktyget. Deras användningsmöjligheter är oändliga, och de kommer att hjälpa dig att uppnå den hårstil du önskar med lätthet.

250-pack för obegränsad kreativitet

Med våra 250 tvåfärgade mini-gummisnoddar i din arsenal kan du släppa loss din kreativitet och skapa fantastiska håruppsättningar. Dessa snoddar är både diskreta och starka, vilket gör dem till ett oumbärligt verktyg för alla som älskar att styla och utforska olika frisyrer.

Artikelnr: MX-0008367

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.