Giftbox Haj Figurer 5-pack

Det ursprungliga priset var: 319 kr.Det nuvarande priset är: 287 kr.

Slut i lager

Baby Shark Giftbox : En Färgstark Samling för Små Fans

Baby Shark Giftbox Figurer 5-pack är en drömpresent för alla små barn som älskar Baby Shark och hans familj. Detta set innehåller fem välkända karaktärer från den omåttligt populära sången Baby Shark Dance av Pinkfong och TV-programmet Baby Shark, the Big Show. Karaktärerna inkluderar Baby Shark, Mommy Shark, Daddy Shark, Grandma Shark och Grandpa Shark, vilket gör det till en fullständig samling för lek och sång.
Lekålder: Från 18 månader och uppåt
Innehåller: 5 figurkaraktärer
Tvättråd: Endast avtorkning

Stimulerar Kreativitet och Fantasi

Dessa färgglada och charmiga figurer är perfekta för att uppmuntra till kreativ lek och fantasifull berättelse. Barn kan återskapa sina favoritscener från sången och TV-showen, eller uppfinna sina egna äventyr med Baby Shark och hans familj.

Säker och Barnvänlig Design

Varje figur i detta set är designad med tanke på de yngsta barnen, med säkra material och enkel hantering. De är tillräckligt stora för att vara säkra för små händer, utan små delar som kan utgöra en kvävningsrisk.

Perfekt Gåva för Baby Shark-Fans

Denna gåvobox är den ultimata presenten för barn som älskar Baby Shark. Det är en fantastisk tillägg till barnets leksakssamling och ett säkert sätt att ge glädje och underhållning i många timmar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009547