Hårborste Trä Set 2-pack

Det ursprungliga priset var: 269 kr.Det nuvarande priset är: 179 kr.

I lager

Beskrivning

Hårborste Set 2-pack – Skonsam Vård för Bebis och Barn

Introducerar ett omsorgsfullt sammanställt kit med två hårborstar, designade för att möta behoven hos bebisar och barn. Tillverkade i FSC-certifierat bokträ, erbjuder detta set en hållbar och säker lösning för daglig hårvård. Med en hårborste utrustad med träpiggar för utredande effekt och en annan med mjuka nylonstrån för skonsam borstning, är detta kit idealiskt för familjer.

Kitets Innehåll

  • Trähårborste med träpiggar: Perfekt för barn med mer hår, ger en effektiv utredande effekt samtidigt som den är skonsam mot hårbotten.
  • Trähårborste med mjuka nylonstrån: Särskilt anpassad för bebisar, denna borste erbjuder en mjuk och skonsam borstning av både hår och hårbotten.

Förvaringspåse Inkluderad

För att enkelt kunna förvara och ta med hårborstarna medföljer en praktisk förvaringspåse i bomull. Perfekt för resor eller för att hålla ordning hemma.

Hållbar och Säker Design

Våra hårborstar är tillverkade med omsorg och kvalitet, med FSC-certifierat bokträ som garanterar hållbarhet och säkerhet. Den ena borsten med träpiggar och den andra med mjuka nylonstrån är anpassade för att tillgodose olika hårtyper och behov, från den finaste babyhåret till tjockare barnhår.

Artikelnr: MX-0010684

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.