Toalettblock 5 in 1 Starter Fresh Water & Mint 55 ml

23 kr

I lager

Beskrivning

 

Söker du efter det perfekta sättet att hålla din toalett ren och fräsch?

Då har vi lösningen för dig – Ambi Pur 5in1 Toalettblock. Låt oss utforska hur detta toalettblock kan förvandla din toalettupplevelse.

5 in 1 toalettblock för ultimat renlighet:

Ambi Pur 5in1 toalettblock erbjuder en unik 5-i-1-upplevelse för din toalett. Det är mer än bara ett vanligt toalettblock, det är din nyckel till en fräsch och gnistrande ren toalett.

Toalettblocket är utrustat med ett speciellt kuddsystem där vätskan sticker ut. Detta system låter dig fortsätta känna blockets fräscha doft, även mellan sköljningarna. Aldrig tidigare har din toalett luktat så gott, varje gång du går in.

Det är inte bara doften som är viktig. Ambi Pur 5in1 toalettblock har även en anti-kalk-formel som ser till att din toalett förblir strålande ren. Säg adjö till kalkavlagringar och välkomna en gnistrande ren yta.

Bekämpa obehagliga lukter effektivt:

Vårt toalettblock är inte bara designat för renhet, det är också utformat för att effektivt neutralisera obehagliga lukter. Släpp in fräschören i ditt badrum och säkerställ en behaglig atmosfär.

Håll din toalett ren, fräsch och doftande med Ambi Pur 5in1 toalettblock. Upplev en fem-i-ett-upplevelse som ger dig doft, renhet och en obehaglig luktbekämpning, allt i ett.

 

Artikelnr: MX-0008094
Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.