Doftpinnar Botanica Jasmine & Sri Lankan Cinnamon Leaf

49 kr

Slut i lager

Doftpinnar med naturliga rottingpinnar som sprider utsökt doft som räcker upp till 45 dagar. Skapa en välkommande atmosfär i ditt hem med naturlig doftupplevelse och elegant design. Alla våra Botanica by Air Wick dofter är tillverkade med exotiska naturliga ingredienser, varsamt framtagna på ett sätt som respekterar vår planet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006690