Barnvagnsringar Silver

Det ursprungliga priset var: 7 kr.Det nuvarande priset är: 5 kr.

I lager

Beskrivning

Barnvagnsringar – Praktisk Tillbehör för Barnvagnen

Barnvagnsringar är ett måste för att enkelt hänga upp mjukdjur, leksaker eller mobiler i barnvagnen. De är tillverkade av miljövänlig och livsmedelsgodkänd plast i Sverige och erbjuder en säker och hållbar lösning för att underhålla ditt barn under promenader.

Miljövänlig och Säker Design

Dessa ringar är tillverkade med hänsyn till miljön och barnets säkerhet. De är gjorda av livsmedelsgodkänd plast, vilket garanterar att de är säkra för ditt barn att röra vid och leka med.

Flertal Färger att Välja Mellan

Finns i ett urval av olika färger, vilket gör det enkelt att matcha dem med din barnvagn eller ditt barns favoritfärger. Denna variation gör också ringarna till en färgglad och attraktiv detalj på barnvagnen.

Barnsäkra och Hållbara

Med en storlek på 46 mm i yttermått och 32 mm i innermått är ringarna tillräckligt stora för att vara säkra för små barn. De är hållbara och designade för att tåla både väder och vind samt de vanliga påfrestningarna från barns lek.

Versatila Användningsområden

Dessa ringar är inte bara begränsade till användning på barnvagnar. De kan även användas för att hänga upp leksaker i spjälsängen, på skötbordet eller i bilen, vilket gör dem till en mångsidig investering för föräldrar.

Artikelnr: MX-0000017

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.