Strandbadlakan

Det ursprungliga priset var: 225 kr.Det nuvarande priset är: 137 kr.

I lager

Beskrivning

Strandbadlakan Horisont 80×160 cm Blå – Smidigt och stilrent för stranden

Strandbadlakan Horisont 80×160 cm Blå från Borganäs of Sweden är den perfekta följeslagaren för en dag på stranden. Detta eleganta badlakan är designat med en slät framsida och en baksida med öglefrotté, vilket ger en skön och absorberande känsla mot huden. De vävda vita ränderna och fransarna på kortsidorna bidrar till en klassisk och stilren look.

Tillverkat i en lätt bomullskvalitet är badlakanet smidigt att packa ner och ta med sig, utan att det tar upp för mycket plats i väskan. Med måtten 80×160 cm ger det gott om utrymme att ligga eller sitta bekvämt på stranden. En praktisk hängare på långsidan gör det enkelt att hänga upp badlakanet för att torka eller förvara.

Horisont-serien erbjuder fler färgalternativ såsom blå, gul, grön och mullvad, vilket ger dig möjlighet att välja den färg som bäst passar din stil och preferenser. Badlakanet är konstruerat med högkvalitativa material: Pile-16/1, Warp-20/2, Weft-12/1, vilket garanterar både hållbarhet och komfort.

Tvättråden är enkla att följa – maskintvätt vid 60 grader med flytande tvättmedel och torktumling på låg temperatur. Använd inte blekmedel för att bibehålla badlakanets färg och kvalitet över tid. Dessutom är detta badlakan certifierat enligt OEKO TEX-standard, vilket innebär att det är fritt från skadliga ämnen och säkert för både dig och miljön.

Strandbadlakan Horisont 80×160 cm Blå kombinerar funktionalitet och stil, och är ett utmärkt val för en dag vid havet eller poolen.

Artikelnr: MX-0012211
Material & hållbarhet

100% Bomull

Oeko-Tex

80x160 cm

Tvättråd

Maskintvätt 60° med flytande tvättmedel. Torktumling på låg temperatur. Ej blekmedel.

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.