Theodor Skjorta

649 kr

Theodor Skjorta: Elegans och Komfort

Upptäck den idealiska kombinationen av stil och komfort med vår Theodor Skjorta. Denna underbara långärmade mao-skjorta med knappstängning är både praktisk och stilfull. En liten ficka på framsidan lägger till en fin detalj till denna klassiska design.

Material

Skjortan är tillverkad av 100% linne, vilket erbjuder en lätt och luftig kvalitet. Linnet ger en fräsch och sval känsla mot huden, perfekt för varma dagar eller lager på lager-stil under kyligare månader.

Design och Detaljer

Den naturliga linnekvaliteten, känd för sin förmåga att skrynklas, bidrar till en avslappnad look som blir mjukare med tiden. Dess andningsbara material stödjer kroppens naturliga temperaturreglering, vilket gör denna skjorta till ett utmärkt val för alla tillfällen.

Skötselråd

För att bibehålla din Theodor Skjorta i bästa möjliga skick, tvätta den i maskin på 40°C med ett extra skonsamt program. Skjortan bör inte blekas, torktumlas, eller kemtvättas. Ett varmt strykjärn kan användas för att upprätthålla dess skönhet över tid.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: