Filter
Stäng

Shepherd

Med rötter i den nordiska naturen och modernismen, fångar Shepherd of Sweden essensen av skandinavisk design. Deras kollektioner förenar enkelhet och funktion med traditionellt hantverk, vilket resulterar i tidlösa produkter i ljusa och naturliga färger. Varje produkt bär på spår av en tradition som sträcker sig genom tiden.

Med en passion för hantverk skapar Shepherd produkter av hög kvalitet, tillverkade av äkta fårskinn. Genom att kontrollera hela tillverkningskedjan, från beredning av råskinn till den färdiga produkten, garanterar de enastående utförande. Med över sju decenniers erfarenhet vet de att handens känsla och precision är oöverträffliga verktyg.

Fårskinn och fårull erbjuder unika egenskaper som inget annat material kan matcha. De håller värmen när det är kallt och känns svala när det är varmt, samtidigt som de är naturligt antibakteriella och smutsavvisande. Varje produkt är unik tack vare skinnets levande struktur och textur, vilket gör fårskinnet till en oändlig källa till fascination. Shepherd of Sweden – för de som värdesätter både stil och substans.

Rensa alla filter
Sortera
Populärt
Högst rabatt
Pris (lågt till högt)
Pris (högt till lågt)
Nyaste
Äldsta
Namn (A - Z)
Namn (Z - A)