Filter
Stäng

Kavat

Kavat är ett svenskt skomärke känt för sitt engagemang i hållbarhet och kvalitet. Grundat 1945 i Kumla av Ragnar Karlsson, har företaget en lång historia av skotillverkning. Kavat är särskilt känt för sina barnskor men erbjuder även skor för vuxna.

Fokus på miljö och hållbarhet är en central del av Kavats filosofi. De var ett av de första skoföretagen i världen att certifieras med EU Ecolabel för en del av sin produktion, ett bevis på deras miljövänliga och hälsosamma produktionsprocesser. Kavat använder sig ofta av ekologiska och naturliga material som läder och gummisulor, och de strävar ständigt efter att minska sitt miljöavtryck genom hela produktionskedjan.

Designmässigt kombinerar Kavat klassiska skandinaviska stilar med modern innovation. Skorna kännetecknas av tidlös estetik, hög komfort och hållbarhet. Märket är även känt för sitt breda utbud av färger och modeller, vilket gör det attraktivt för en mångsidig kundkrets.

Som ett familjeägt företag har Kavat en stark tradition av hantverksskicklighet. De kombinerar gammaldags skomakarkonst med modern teknik för att skapa skor av högsta kvalitet. Detta återspeglas i deras omfattande kvalitetskontroller och engagemang för att erbjuda kunderna det bästa.

Utöver att tillverka skor, engagerar sig Kavat aktivt i samhällsfrågor och har flera gånger deltagit i olika sociala projekt och initiativ. Deras engagemang för hållbarhet sträcker sig bortom deras produkter till hur de påverkar samhället i stort.

Sammanfattningsvis är Kavat ett varumärke som står för kvalitet, hållbarhet och skandinavisk design. Genom att kombinera traditionellt hantverk med miljövänliga processer och moderna innovationer, fortsätter Kavat att vara en ledande aktör inom skoindustrin.

Rensa alla filter
Sortera
Populärt
Högst rabatt
Pris (lågt till högt)
Pris (högt till lågt)
Nyaste
Äldsta
Namn (A - Z)
Namn (Z - A)