Filter
Stäng

Geggamoja

För Geggamoja är det av yttersta vikt att tänka på barnens och kommande generationers framtid. Företaget har en stark förståelse för att deras produktion påverkar människor, djur och natur och strävar därför efter att tillverka på ett så hållbart sätt som möjligt. Som ett av få företag i Sverige bär de GOTS-certifieringen med stolthet, vilket är en tydlig markering av deras engagemang för hållbarhet.

Genom att vara en av de få företagen i Sverige som innehar denna certifiering tar Geggamoja ett aktivt steg mot att säkerställa att deras produkter uppfyller höga miljö- och sociala standarder. Företaget tar ansvar för sitt pågående hållbarhetsarbete och ser till att varje steg i tillverkningsprocessen är noggrant genomtänkt för att minimera deras påverkan på planeten.

I sitt arbete för en lekfull och hållbar framtid strävar Geggamoja inte bara efter att minimera sin egen miljöpåverkan, utan även att inspirera andra att göra detsamma. De ser det som sitt ansvar att vara en förebild inom branschen och att kontinuerligt söka efter nya sätt att förbättra sin hållbarhetspraxis.

Rensa alla filter
Sortera
Populärt
Högst rabatt
Pris (lågt till högt)
Pris (högt till lågt)
Nyaste
Äldsta
Namn (A - Z)
Namn (Z - A)