Disney Cars Solskydd 2-pack

129 kr

Slut i lager

Solskydd med Blixten McQueen Motiv: Skydd och Roligt för Barnen

Gör bilresan roligare och bekvämare för dina barn med detta 2-pack solskydd featuring Blixten McQueen. Perfekt för små fans av den populära filmkaraktären, dessa solskydd kombinerar funktion med nöje och skyddar effektivt mot solens starka strålar.

Lätt att Fästa med Sugproppar

Designade för enkel användning, dessa solskydd fäster smidigt på bilens sidorutor med sugproppar, vilket gör dem enkla att sätta upp och ta bort. Detta praktiska fästsystem är perfekt för föräldrar som vill ha en snabb och enkel lösning för solskydd i bilen.

Hållbart Material och Effektivt Skydd

Tillverkade av 100% polyester, är dessa solskydd inte bara hållbara utan också effektiva för att blockera solstrålar och minska bländning. Detta bidrar till en svalare och mer bekväm miljö i bilen, särskilt under långa resor på soliga dagar.

Med sina färgglada och engagerande Blixten McQueen-motiv, erbjuder dessa solskydd en perfekt kombination av funktionalitet och underhållning, vilket gör dem till ett utmärkt val för familjer med unga barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0005192