Filt Soft Grid EKO Sage Green 75×100

149 kr

I lager

Ekologisk Gallerfilt Soft Grid för Barn och Baby

Ge ditt barn komfort och värme med Vinter & Blooms Soft Grid Gallerfilt. Tillverkad av GOTS-certifierad ekologisk ringspunnen bomull, denna filt är både mjuk och hållbar, perfekt för babysängen eller barnvagnen.

Andningsbart och Isolerande Gallermönster

Denna unika gallerfilt har ett speciellt gallermönster som erbjuder utmärkt andningsförmåga och isolering, vilket garanterar att ditt barn håller rätt temperatur utan att bli överhettat.

Idealisk för Barnvagn och Säng

Med sin mångsidighet är Soft Grid Gallerfilten ett utmärkt val för användning både i barnvagnen och i barnsängen. Dess storlek och material gör det enkelt att anpassa temperaturen för ditt barns komfort.

Kvalitetsmaterial för Mjukhet och Hållbarhet

Framtagen med omtanke för barnets hud, är denna gallerfilt skonsam och behaglig mot känslig hud. Den högkvalitativa ekologiska bomullen säkerställer också filtens långvariga hållbarhet.

Stilfull Design i Midnight Blue

Soft Grid Gallerfilten kommer i en vacker Midnight Blue färg, vilket ger en stilfull touch till varje barnrum eller barnvagn. Den passar perfekt in i moderna barnrum med dess tidlösa design och färg.

Vinter & Blooms Soft Grid Gallerfilt är en utmärkt investering för föräldrar som söker en högkvalitativ, miljövänlig och multifunktionell filt för sina barn. Dess premiummaterial och funktionella design garanterar både komfort och stil för ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0000067