0%

Stövlar Algot

396 kr

Stövlar Algot: Pålitliga och Värmande för Alla Väder

Stövlar Algot är en idealisk allvädersstövel designad för att hålla ditt barns fötter varma och torra under alla väderförhållanden. Perfekt för aktiva barn, erbjuder dessa stövlar en kombination av funktionalitet och hållbarhet. De är uppbyggda av 5 mm neopren och innerfoder i värmande fleece, vilket gör dem lämpliga för temperaturer ner till 0 °C.
Material: 5 mm neopren och fleecefoder
Funktioner: Inbyggda ventilationskanaler, dragsko och förstärkta tå- och häldelar
Grepp: Stabil och slitstark yttersula i kvalitetsgummi
Säkerhet: Reflexdetalj baktill

Avancerad Konstruktion för Komfort och Skydd

Algot-stövlarna är utrustade med inbyggda ventilationskanaler som transporterar ut fukt samtidigt som de isolerar. Den praktiska dragskon fram ger extra skydd under regniga dagar.

Hållbarhet och Säker Design

Dessa stövlar har förstärkta tå- och häldelar för att tåla tuffa lekar och utmanande väderförhållanden. Den stabila och slitstarka yttersulan ger utmärkt grepp, medan reflexdetaljen baktill ökar barnets säkerhet i mörkret.

Idealiska för Aktiva Barn

Stövlar Algot är det perfekta valet för barn som spenderar mycket tid utomhus. De erbjuder en säker och varm lösning för regniga dagar, lek i skogen eller utforskning av stadsmiljöer.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: