0%

Kids Otto Kängor Black Vattentäta Fodrade

399 kr

Kängor Otto Black: Robusta och Varmfodrade för Vinterns Äventyr

Kängor Otto Black är designade för att hålla små fötter varma och torra under alla vinteraktiviteter. Med ett vattentätt membran och en kapacitet att stå emot temperaturer ner till -30 °C, är dessa kängor det ultimata valet för blöta och snöiga vinterdagar.
Egenskaper: Vattentätt membran, varmfodrade med syntet, uttagbar innersula
Användningsområden: Lämpliga för alla utomhusaktiviteter under vintern
Temperaturtolerans: Upp till -30 °C
Vattenpelare: 10 000 mm

Förstärkt Hållbarhet och Komfort

Dessa vinterkängor har förstärkta tå- och häldelar för extra hållbarhet, vilket gör dem idealiska för tuffa lekar och krävande väderförhållanden. Det varma och mjuka fodret i syntet tillsammans med den uttagbara innersulan erbjuder både komfort och funktionalitet.

Stabil och Säker Design

En stabil och slitstark yttersula gjord i kvalitetsgummi ger bra grepp, vilket är essentiellt för vintersäkerhet. Reflexdetaljer både fram och bak säkerställer ökad synlighet och säkerhet för ditt barn i mörkare förhållanden.

Perfekt för Aktiva Vinterdagar

Otto Black kängor är perfekta för barn som älskar att leka utomhus, oavsett väder. Deras design och materialval garanterar att barnets fötter förblir torra och varma, oavsett om de bygger snögubbar eller springer i snön.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: