23%

Gummistövlar Rabbit Silver Pink

299 kr 229 kr

Här introduceras en regnsäker och robust gummistövel från Vincent, prydd med en bedårande kaninmotiv. Designen är noggrant utvecklad för att tilltala nyfikna och lekfulla barn, med en touch av förfinad elegans som även tilltalar smaken hos stilmedvetna föräldrar. Skaftets smidiga handtag tjänar en dubbel funktion. De gör det enkelt för barnet att självständigt ta på sig stövlarna och möjliggör även en praktisk upphängningslösning för förvaring. Dessa stövlar är inte bara ett fotplagg, utan ett koncept av självständighet och organiserat förvaring i ett. Detta är inte bara en enkel stövel, utan en pålitlig följeslagare för att säkerställa att små fötter förblir varma och torra oavsett vilka äventyr de än ger sig ut på.

Handtag som underlättar påtagning av stövlarna

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: