Gummistövlar Babblarna Pink

329 kr

Enastående gummistövlar som bär med sig den livliga charmiga världen av Babblarna. Dessa stövlar är skapade för att följa med genom mjuka regndroppar, intensiva regnfall och snöflingor som virvlar ner från himlen. De är speciellt utformade för barn och erbjuder den ultimata möjligheten att hoppa obehindrat i vattenpölar. Deras yttre är tillverkat av hållbart gummi som omsorgsfullt skyddar små fötter från kyliga element, medan insidans textila omslag värmer och omsluter under kyliga dagar. Det är en kombination som inte bara garanterar att äventyren kan fortsätta oavsett väder, utan också håller de små fötterna bekväma oavsett vad naturen har att erbjuda.

Handtag som underlättar påtagning av stövlarna

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: