20%

Babblarna Diddi Pink Inneskor

Det ursprungliga priset var: 299 kr.Det nuvarande priset är: 239 kr.

Diddi Pink Slipper är de perfekta inneskorna för dig som söker komfort och stil. Tillverkade i 100 % polyester, dessa inneskor är inte bara mjuka utan också otroligt hållbara. Tack vare resåren upptill håller de sig säkert på foten, medan den strukturerade sulan erbjuder förbättrad greppförmåga, vilket gör dem idealiska för alla inomhussysslor. Dessa inneskor är designade med användarens komfort i åtanke. Glöm inte att investera i kvalitet och stil med Diddi Pink Slipper – dina nya favoritinneskor!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: