0%

Babblarna Bibbi Yellow Inneskor

207 kr

Bibbi Yellow Slipper är de perfekta inneskorna för dig som söker komfort och stil. Tillverkade i 100 % polyester, dessa inneskor är inte bara mjuka utan också otroligt hållbara. Tack vare resåren upptill håller de sig säkert på foten, medan den strukturerade sulan erbjuder förbättrad greppförmåga, vilket gör dem idealiska för alla inomhussysslor. Dessa inneskor är designade med användarens komfort i åtanke. Glöm inte att investera i kvalitet och stil med Bibbi Yellow Slipper – dina nya favoritinneskor!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: