Jumbo Polisjeep 28 cm

289 kr

I lager

”Lystring, lystring! Viking Toys-polisen begär förstärkning. Alla barn till bilarna! Vi har en skurk att fånga!” Blåljusen blinkar och sirenen tjuter när polisjeepen far fram på vägarna och det dröjer inte länge förrän skurken sitter bakom lås och bom. Tack vare barnen och den hårt arbetande Viking Toys-polisen kan alla åter sova lugnt i sina sängar.

Alla våra leksaker är svensk designade och 100% diskmaskinsvänliga.

Storlek: 28 cm

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003160