Jumbo Hästtransport 28 cm

289 kr

I lager

En del tycker att hästar är lite läskiga, eftersom de är så stora. Men Jolly och Hero är världens snällaste! Det kan deras skötare Bo intyga. Jolly och Hero älskar att åka i sin hästtransport till sommarbetet eller till hopptävlingar. Kliar du dem bakom öronen och matar dem med morötter får du säkert följa med!

Alla våra leksaker är svensk designade och 100% diskmaskinsvänliga.

Storlek: 28 cm

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003158