Grön Grävare 10 cm

39 kr

I lager

Hos oss råder det aldrig brist på roliga leksaksfordon. I Knubbisfamiljen finns allt ifrån bilar, flygplan och helikoptrar till grävmaskiner, tåg och stegbilar. Det svåraste är kanske att välja. Alla är ju precis lika roliga! Alla Viking Toys leksaker är svensk designade och 100% diskmaskinsvänliga.

Storlek: Ca 10 x 5 cm

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003183