Mjuka Badleksaker Djur 16 cm 3-pack

89 kr

I lager

Ett häftigt set med badleksaker i tre färger, röd bläckfisk, blå pingvin, gul pufferfish. Mixa, matcha och blanda topp- och bottenbitarna för att skapa dina egna färgkombinationer. Gjorda av mjukt material så du kan pressa och spruta ut vatten ur dem. Lufttorka för att förhindra mögel och placera den överst i diskmaskinen för enkel rengöring.

Storlek: 7,5 x 7,5 x 16 cm
Ålder: 36+ mån
BPA-, PVC-, Ftalatfri

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006734