Squishy Beanies Hildee Igelkott 35 cm

175 kr

Slut i lager

Låt inte piggarna lura dig. Hildee är faktiskt ganska mjuk! Denna färgglada piggsvin är perfekt att mysa på och kommer att se perfekt ut på din säng eller soffa. Kommer med ett litet TY-kort i form av ett hjärta som innehåller en liten dikt samt ditt TY-djurs födelsedagsdatum

Födelsedag: 29 mars
Mjukt mångfärgat tyg
Lämplig för alla tillfällen
Glittrande rosa ögon
Redo för kramar och kärlek
Kul att klämma på
Inkluderar officiellt TT-kort med födelsedag och dikt
Endast ytrengöring

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004731