Simba Lejon med Ljud

125 kr

I lager

Simba är inte bara ett gosedjur, han är en äkta vän. Med sin imponerande storlek och detaljrika design är han redo att ta dig med på äventyr i djungeln varje dag. Han är tillverkad av högkvalitiga material, inklusive polyester, för en mjuk och mysig känsla.

Simba med ljud är generöst stor med måtten L x B x H 6 x 5,5 x 9 cm. Han är den perfekta storleken för att krama och leka med.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008291