Opal Medium 25 cm

79 kr

I lager

Ty Beanie Boos Opal Medium är ett litet gosedjur med silkeslen pälsimitation och stora glittrande ögon. Perfekt att ge bort som present och blir en färgglad liten vän till ditt barn att både gosa och leka med. Det kan också vara roligt att samla på de olika söta TY-gosedjuren som finns i en mängd olika varianter. Kommer med ett litet TY-kort i form av ett hjärta som innehåller en liten dikt samt ditt TY-djurs födelsedagsdatum

Opals födelsedag är den 13 April.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002957