Beanie Bellies Fantasia Enhörning Clip 7 cm

69 kr

I lager

Möts av Fantasia, det fantastiskt söta mjukdjuret med gnistrande detaljer som kommer att smälta ditt hjärta. Fantasia är en del av TY Squishy Beanies, tidigare kända som Squish-a-boos. Dessa gosedjur är fyllda med ett mjukt och klämvänligt material som gör dem otroligt mysiga att hålla om.

Fantasia är inte bara ett gosedjur, det är också utrustat med ett praktiskt clip-spänne. Det innebär att du alltid kan ha med dig detta bedårande sällskap, oavsett om du fäster det på din väska eller använder det som en nyckelring. Observera att clip-spännet på denna produkt är i silvrig metall, vilket ger den en extra touch av elegans.

Fantasia är en förtrollande enhörning som kommer att föra glans till din dag. Med sina guldglittrande detaljer och födelsedatum den 8 maj har Fantasia en alldeles speciell plats i TY Squishy Beanies-familjen. Dess mått är ungefär 7x5x7,5 cm, vilket gör den perfekt att ta med överallt.

Vi vill påminna om att Fantasia och andra TY Squishy Beanies-gosedjur inte rekommenderas för barn under 3 år. Denna lilla följeslagare är utformad för att vara både gosig och charmig, och vi hoppas att den kommer att bli en omtyckt vän i många år framöver.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008286