Beanie Balls Mystic Katt 7 cm

69 kr

I lager

Fira högtiden med TY Halloween Collection Beanie Balls – lagom läskiga och supersöta mjukdjur som kommer att sprida glädje och skratt i din samling.

TY Beanie Balls är unika mjuka gosedjur som ser ut som små bollar. Dessa gulliga gosedjur är designade med en speciell egenskap – om du kastar iväg dem, landar de nästan alltid på sina fötter. Denna förmåga gör dem till en rolig och interaktiv lekkamrat.

Varje Beanie Ball är utrustad med glittriga ögon som ger dem en extra touch av magi och charm. Dessa ögon ger gosedjuren en förtrollande personlighet som kommer att smälta ditt hjärta.

Varje figur i TY Halloween Collection Beanie Balls-serien har ett unikt namn och födelsedatum som står på lappen. Detta gör det enkelt att samla dina favoriter och hålla koll på deras speciella dagar.

Hon firar sin födelsedag den 16 November

Mystic är en förtrollande svart katt med orangea detaljer. Hennes mystiska charm och gnistrande ögon gör henne till den perfekta följeslagaren under Halloween-säsongen och året runt.

Mått: ca 7 cm. Denna lagom stora Beanie Ball är lätt att hantera och ta med överallt. Den är också en perfekt dekoration för ditt hem eller arbetsplats under Halloween.

TY Halloween Collection Beanie Balls är lämpliga för alla åldrar, men på grund av små delar rekommenderar vi dem inte till barn under 3 år.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008294