Beanie Balls Muffin Katt 7 cm

39 kr

I lager

Storlek: 7 cm

TY Puffies är mjuka, gosiga leksaker som ser ut som små bollar. När du kastar ett gosedjur landar det nästan alltid på fötterna. Katten med glittrande rosa tassar och öron! Jag älskar allt fantastiskt inklusive glitter, färgen rosa och mina fantastiska vänner. Jag är så exalterad över att bli din nya kattvän!

FÖDELSEDAG

7 januari

Kommer med ett litet TY-kort i form av ett hjärta som innehåller en liten dikt samt ditt TY-djurs födelsedagsdatum

Unika viktade bollar av Ty Puff
Landar alltid på fötterna när de kastas
Sparkle Glitter Eyes och accentuerade öron och tassar
Flerfärgad katt med mjuk päls
Perfekt för kattälskare
Passar i handen
Inkluderar officiellt Ty-hjärta med födelsedag
Endast ytrengöring

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004750