Nappflaska Blå 180 ml Anti-kolik

Det ursprungliga priset var: 109 kr.Det nuvarande priset är: 98 kr.

I lager

För att underlätta påfyllnad och rengöring har våra nappflaskor extra breda öppningar. Flaskorna är sköna att hålla i för både små och stora händer och den tjocka plasten gör att värmen håller lite längre. Våra dinappar är tillverkade i 100% silikon och har en mjuk, rund form som ska efterlikna en mammas bröst.

Motverka kolik genom vårt unika framtagna system TwistFlow. Tack vare en smart luftventil i dinappen hålls ett jämt flöde och onödig luft släpps ut istället för att hamna i ditt barns lilla mage.

Anti-kolik

Mixernät + vällingdoserare 100 ml

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0000787