Siffror: memospel och bok

159 kr

I lager

Utforska ”Siffror: memospel och bok”

”Siffror: memospel och bok” är ett interaktivt och pedagogiskt spelset som är utformat för att hjälpa barn i åldern 3-6 år att lära sig om siffror. Detta set erbjuder både underhållande spel och en informativ bok som tillsammans ökar barnets förståelse för siffror och grundläggande matematik.

Dubbel Rolighet och Lärande

– Format: 18,9 x 18,9 x 3,5 cm
– Åldersgrupp: 3-6 år
– Sidor i boken: 24
– Innehåll: En bok om siffror, 36 spelkort, fyra spelbrickor och två uppsättningar spelregler.

Utvecklar Minne och Matematiska Färdigheter

Välj mellan att spela sifferbingo för att fylla hela brickan eller vänd på korten för en omgång memory. Båda spelen är utmärkta för att träna minnet, igenkänning och för att utveckla barnets kommunikations- och matematiska färdigheter.

Interaktiv Sifferbok

Den medföljande sifferboken om talen 1-10 är ett utmärkt verktyg för att fördjupa barnets förståelse för siffror och enkel matematik. Den är fylld med färgglada illustrationer och lättförståeliga förklaringar.

Perfekt För Hem och Skola

Detta spelset är idealiskt för att använda hemma eller som en pedagogisk resurs i förskolan. Det erbjuder en rolig och samtidigt lärorik aktivitet som barnen kan njuta av tillsammans.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009499