Vem är det som låter? Djur

Det ursprungliga priset var: 109 kr.Det nuvarande priset är: 87 kr.

I lager

Upptäck djurens värld med ljud

Ta med ditt barn på en upptäcktsfärd bland djur med vår interaktiva ljudbok. ”Vem säger voff? Vem säger gnägg?” är inte bara en bok; det är en interaktiv upplevelse som introducerar barn till olika djurs ljud. Genom att bläddra i boken och trycka på de fem ljudknapparna, får barnen lära sig att känna igen djuren genom deras läten.

Lär känna djuren genom ljud och bild

Denna bok är perfekt för nyfikna barn som vill utforska djurens fascinerande värld. Med tydliga illustrationer och lättanvända ljudknappar kan barnen inte bara se utan också höra hur djuren låter. Det är ett roligt och engagerande sätt att stimulera barnens sinne och lärande.

Interaktivt lärande för de yngsta

Utvecklad med små barn i åtanke, erbjuder denna bok en säker och interaktiv plattform för tidig utbildning. Ljudknapparna är enkla att använda för små fingrar, och boken är designad för att tåla nyfikna barnhänder som vill utforska allt från omslag till omslag.

Sex ljudknappar för en levande upplevelse

Med fem inbyggda ljudknappar ger denna bok barnen en mer levande förståelse för djuren de träffar på sidorna. Varje knapp är kopplad till ett specifikt djur, vilket gör lärandet till en interaktiv upplevelse. Barnen blir mer engagerade och motiverade att lära sig när de aktivt kan delta.

Den perfekta presenten för nyfikna barn

Söker du den perfekta presenten till ett barn som är fascinerat av djur? Denna ljudbok är ett utmärkt val som garanterat kommer att bli uppskattat. Den kombinerar underhållning med utbildning på ett sätt som är tilltalande för barn, och ger dem timmar av roligt lärande.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010950