Roliga Korsord

Det ursprungliga priset var: 59 kr.Det nuvarande priset är: 47 kr.

I lager

Utmana ditt sinne med vår korsordsbok

Dyk ner i sidorna av vår välfyllda korsordsbok och upplev timmar av nöje och kluriga utmaningar. Perfekt för dig som älskar att lösa korsord, boken bjuder på en mängd korsord i olika svårighetsgrader, vilket gör den idealisk för såväl nybörjare som erfarna korsordslösare.

Bli ett korsordsproffs

Med denna bok som din ständiga följeslagare har du allt du behöver för att gnugga geniknölarna och utvecklas från en sporadisk korsordslösare till ett riktigt korsordsproffs. Varje sida utmanar dig att tänka utanför boxen och fördjupa dina kunskaper.

Korsord i alla svårighetsgrader

Oavsett om du söker efter en lätt uppvärmning eller en riktig hjärngympa, har vår korsordsbok något att erbjuda. De varierande svårighetsgraderna säkerställer att du kontinuerligt kan utmana dig själv och upptäcka nya nivåer av korsordslösning.

Perfekt för hjärngympa och avkoppling

Att lösa korsord är inte bara ett roligt tidsfördriv; det är också ett utmärkt sätt att hålla hjärnan i trim. Denna korsordsbok är den perfekta följeslagaren för att stimulera ditt sinne och samtidigt erbjuda en avkopplande paus från vardagen.

En idealisk present för korsordsälskaren

Letar du efter den perfekta presenten till en vän eller familjemedlem som älskar korsord? Vår korsordsbok är en uppskattad gåva som ger mottagaren oändliga möjligheter att testa sitt vokabulär och sina problemlösningsförmågor. Ge bort möjligheten till både utmaning och underhållning.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010953