Polisbilen

Det ursprungliga priset var: 129 kr.Det nuvarande priset är: 103 kr.

I lager

Äventyret med polisbilen – En interaktiv barnbok

Ta del av ett spännande äventyr genom staden med vår interaktiva barnbok, ”Tut, tut! Följ med polisbilen på uppdrag”. Denna bok bjuder in ditt barn att upptäcka hur en polisbil håller staden trygg, genom en berättelse som rimmar och en unik interaktivitet som gör läsningen levande.

Styr polisbilens tutande

Med en innovativ ljudknapp kan barnen dra fingret över för att styra intensiteten av polisbilens tutande. Detta interaktiva element förstärker upplevelsen och gör att barnen känner att de är en del av polisbilens uppdrag.

Engagerande saga på rim

Berättelsen är skriven på rim, vilket gör den inte bara underhållande utan också lärorik. Rimmande texter stimulerar språkutvecklingen och hjälper barnen att upptäcka språkets rytm och melodi.

Ljudknapp för extra spänning

Boken innehåller en ljudknapp som efterliknar ljudet av en polisbil. Denna funktion förhöjer inte bara läsupplevelsen utan gör även boken till en interaktiv leksak som kan underhålla barnen i timmar.

Perfekt för små lagens väktare

Om ditt barn är fascinerat av polisbilar och älskar spännande historier, är denna bok den perfekta presenten. Den kombinerar utbildning med underhållning och är ett utmärkt sätt att introducera barn till vikten av samhällstjänster på ett roligt och engagerande sätt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010951