När jag låg i mammas mage

229 kr

I lager

Minnesalbum för Graviditeten

Ett fantastiskt fint minnesalbum perfekt att ha till hands när du får frågan: ”Berätta hur det var när jag låg i magen?” Klistra in bilder som visar magens tillväxt och samla andra vackra minnen från graviditeten i detta charmiga album.

Magiska Nio Månader

Upptäck och bevara minnena från de magiska nio månaderna. Fyll albumet med minnen från resor, bemärkelsedagar, mvc-besök och mycket mer. Albumet är ordnat kronologiskt med gott om utrymme för egna anteckningar och detaljerade uppgifter.

Fina Detaljer

Detta album är fullt av fina detaljer såsom utvikbara blommor, små böcker och pappersflikar som gör det till ett minnesvärt och personligt sätt att dokumentera din graviditetsresa. Format: 224×244 mm.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010696