Lär dig räkna 4-6 år

59 kr

I lager

Bygg en solid matematisk grund med Guldstjärneböcker

Guldstjärneböcker-serien erbjuder en omfattande grund för barn att utveckla sina matematikkunskaper inför skolan. Varje bok i serien har skapats av erfarna matematikpedagoger med syftet att göra matematikinlärningen både rolig och tillgänglig för barn.

Motivera med guldstjärnor

För att främja lärande och öka motivationen innehåller böckerna unika guldstjärnor som barnen kan klistra in på sidorna. Denna belöningsbaserade metod stärker barnens självkänsla och uppmuntrar till fortsatt utforskning och inlärning.

Lekfull inlärning med färg och form

Med tydliga uppgifter ackompanjerade av färgglada teckningar gör Guldstjärneböckerna inlärningsprocessen både enkel och engagerande. Illustrationerna är utformade för att hålla barnens intresse vid liv och för att underlätta förståelsen av matematiska koncept.

Utvecklad av experter för unga lärjungar

Guldstjärneböckerna har utvecklats med barnens bästa i åtanke. Genom att använda en pedagogiskt genomtänkt approach erbjuder böckerna en stabil plattform för barn att bygga sin matematiska förståelse på, vilket lägger en viktig grund för framtida lärande.

En rolig och pedagogisk resurs

Serien är inte bara ett utmärkt verktyg för att förbereda barn för skolans matematikundervisning, utan också ett roligt sätt för dem att engagera sig i ämnet hemma. Guldstjärneböckerna är perfekta för föräldrar som vill stötta sina barns utbildning på ett interaktivt och givande sätt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010957