Lär dig matte

Det ursprungliga priset var: 59 kr.Det nuvarande priset är: 47 kr.

I lager

Grundläggande matematikkunskaper med Guldstjärneböcker

Guldstjärneböcker serien är noggrant utvecklad för att lägga en stabil grund för matematikundervisningen hos barn. Framställd av erfarna pedagoger inom matematik, erbjuder varje bok i serien en unik möjlighet för barn att på ett roligt och engagerande sätt utforska matematikens värld.

Uppmuntran genom belöning

För att öka motivationen och göra inlärningsprocessen ännu mer givande, innehåller varje bok i Guldstjärneböcker serien guldstjärnor som barnen kan klistra in på sidorna som en form av belöning. Denna uppmuntrande aspekt uppmuntrar till kontinuerligt lärande och självförbättring.

Lär dig med färg och glädje

Varje uppgift i dessa böcker är kombinerad med färgglada teckningar, vilket gör matematikinlärningen inte bara lärorik utan också visuellt tilltalande. Detta tillvägagångssätt hjälper till att hålla barnens uppmärksamhet och gör det lättare för dem att förstå och behålla nya koncept.

Förbered ditt barn för framgång

Guldstjärneböcker är mer än bara arbetsböcker; de är ett verktyg för att förbereda ditt barn för framgång i skolan och i livet. Genom att bygga en stark grund i matematik från en tidig ålder, hjälper dessa böcker barn att utveckla kritiska tänkande färdigheter och en djupare förståelse för numeriska koncept.

Den perfekta resursen för unga lärande

Oavsett om du är förälder som söker effektiva resurser för hemundervisning, eller en lärare som önskar komplettera din undervisning med kvalitetsmaterial, är Guldstjärneböcker serien en idealisk lösning. Uppmuntra ditt barns matematiska resa på ett sätt som är både utbildande och underhållande.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010954