Katter och kattungar pysselbok med klistermärken

59 kr

I lager

Följ med på äventyr med lekfulla katter och deras bästa vänner

Upptäck en värld fylld av äventyr och lek i vår senaste bok, där Johanna, Molly, och deras vänner har fullt upp med att ta hand om sina kärleksfulla katter. Denna bok är perfekt för barn som älskar djur och speciellt för de som har en speciell plats i sitt hjärta för katter.

Klä upp och skapa minnen med kattälskare

Barnen får möjligheten att klä på karaktärerna i boken och delta i deras dagliga rutiner med katterna. Genom att använda de medföljande klistermärkena, som går att använda flera gånger, kan barnen skapa egna historier och lära sig mer om ansvar och vänskap mellan människor och djur.

Återanvändbara klistermärken för oändlig lek

Med återanvändbara klistermärken uppmuntrar denna bok till kreativ lek och storytelling. Barnen kan experimentera med olika kläder och scenarier för sina kattälskande karaktärer, vilket ger en ny upplevelse varje gång boken öppnas.

Upptäck glädjen i att ta hand om katter

Genom lekfulla och pedagogiska berättelser lär sig barnen om hur det är att ta hand om ett husdjur. De lekfulla katternas äventyr med Johanna och Molly ger insikter i katternas beteenden och behov, vilket bidrar till en ökad förståelse och empati för djur.

Den perfekta boken för unga djurvänner

Letar du efter den perfekta presenten till ett barn som älskar djur? Vår bok om de lekfulla katterna och deras äventyr med Johanna, Molly och vänner är en underbar gåva som kombinerar lärande med nöje. Med dess återanvändbara klistermärken och förtjusande berättelser, är den en skatt för varje ung djurvän.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010958