I stallet : Pysselbok med klistermärken

Det ursprungliga priset var: 59 kr.Det nuvarande priset är: 47 kr.

I lager

Upptäck spänningen i stallet och på tävlingsplatsen

Dyk in i den fascinerande världen av ridsport med vår pysselbok där du får följa med Alice, Karin, och Siri på deras äventyr i stallet och på tävlingsplatsen. Denna bok är fylld med aktiviteter och mer än 350 klistermärken för att klä tjejerna i ridkläder och förbereda deras hästar för olika tävlingar.

Klä upp för hopptävling och westernridning

Med ett brett urval av klistermärken kan barnen sätta på tjejerna passande ridkläder och utrusta hästarna för hopptävlingar och westernridning. Det är ett roligt och interaktivt sätt att lära sig om olika discipliner inom ridsporten och om vikten av att ta hand om sina fyrbenta vänner.

Interaktivt lärande och kreativ lek

Denna pysselbok erbjuder inte bara timmar av nöje utan bidrar också till barnens kreativa utveckling. Att matcha kläder med rätt aktiviteter hjälper till att utveckla en känsla för stil och förståelse för hästvård och förberedelser inför tävlingar.

För unga hästälskare

Om ditt barn drömmer om att rida, eller redan har en passion för hästar, är denna bok den perfekta presenten. Den ger en inblick i ridsportens värld och uppmuntrar till kreativitet genom att mixa och matcha klistermärken för att skapa unika scener och outfits.

En perfekt present för kreativa barn

Sökande efter en unik gåva som inspirerar till både lek och lärande? Vår pysselbok om livet i stallet och på tävlingsplatsen är en underbar presentidé för barn som älskar hästar och pyssel. Med mer än 350 klistermärken och sidor fulla av aktiviteter, är den en skattkista av kreativ underhållning.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010959