Bygga häftiga fordon Pysselbok

Det ursprungliga priset var: 99 kr.Det nuvarande priset är: 79 kr.

I lager

Skapa Fartfyllda Fordon

Ge dig in i världen av motorer och vägar genom att bygga fartfyllda fordon från grunden i denna bok. Varje fordon (en per sida) är avtecknat som en siluett, och det är upp till barnen att pyssla ihop delarna med hjälp av klistermärken för att färdigställa dessa imponerande motorstarka fordon.

Bygg Häftiga Farkoster

I ”Bygg häftiga fordon” får du möjlighet att konstruera 21 av världens största, häftigaste och kraftfullaste fordon. Genom att leta efter rätt klistermärken, klistra in dem och bygga upp dina egna fordon, skapar du en imponerande samling av magnifika maskiner.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010693