Busiga hundar och valpar pysselbok med klistermärken

59 kr

Slut i lager

Äventyr och mode med Malva, Eleonor, Natalie och Lilly

Ge dig ut på ett spännande äventyr med Malva och Eleonor när de ska välja en ny familjemedlem, och upptäck vilka fina hundsaker Natalie och Lilly hittar i djuraffären. Följ med tjejerna på ett mysigt fika på ett hundvänligt kafé. Denna pysselbok bjuder in till en värld av vänskap, mode och hundar, där varje barn kan bidra med sin personliga touch.

Skapa unika stilar med över 250 klistermärken

Med mer än 250 klistermärken till hands kan barnen klä Malva, Eleonor, Natalie och Lilly i passande kläder för varje nytt äventyr. Vare sig det handlar om en dag på djuraffären eller en avslappnad fikastund, finns det kläder och tillbehör för varje tillfälle. Denna interaktiva aspekt av boken uppmuntrar till kreativitet och självuttryck.

Utveckla kreativitet och finmotorik

Denna pysselbok är inte bara fylld med underhållande berättelser och söta karaktärer, utan den hjälper också barn att utveckla viktiga färdigheter. Att välja kläder och tillbehör för karaktärerna och placera klistermärkena noggrant stärker barnens finmotorik och främjar kreativt tänkande.

Perfekt för unga mode- och hundälskare

Är ditt barn intresserat av mode eller älskar hundar? Då är denna pysselbok den perfekta presenten. Barnen får utforska sin passion för kläder och djur samtidigt som de har roligt med de olika aktiviteterna och klistermärkena i boken.

En underbar gåva full av kreativ lek

Letar du efter en unik och engagerande present till ett kreativt barn? Denna pysselbok med över 250 klistermärken erbjuder timmar av kreativ lek, där barnen kan klä upp karaktärer och delta i deras dagliga äventyr. Den är en utmärkt gåva som garanterat kommer att glädja alla unga mode- och hundentusiaster.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010956