Spjälsäng Filip Seal White

2 195 kr

I lager

Komfort och Säkerhet i Fokus: Denna spjälsäng erbjuder en trygg och skön sovplats för de yngsta. Med en konstruktion i högkvalitativ björk, kombinerar den hållbarhet med ett säkert designval.

Flexibel och Anpassningsbar

Växer med Barnet: Dess justerbara botten kan ändras i tre nivåer, vilket ger möjlighet att enkelt anpassa sängen under barnets tillväxt.

Optimal Storlek för Barnrum

Smidig och Rymlig: Med dimensionerna 60×120 cm passar denna säng perfekt i små rum, samtidigt som den ger gott om utrymme för barnets bekväma sömn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008303